Bauk’s voetenhoekje

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bauk’s voetenhoekje in Holwierde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bauk’s voetenhoekje? Op Salons.nl lees je alles over Bauk’s voetenhoekje uit Holwierde.

Adresgegevens:
Bauk’s voetenhoekje
Hoofdweg 14
9905PC Holwierde

Eenmanszaak Bauk’s voetenhoekje is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EEMSDELTA of elders in de provincie Groningen? Bauk’s voetenhoekje is opgericht in 20050408 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Bauk’s voetenhoekje bereiken op: 0596-680691. Bauk’s voetenhoekje in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02088187. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bauk’s voetenhoekje in Holwierde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image