B&B Body en Beauty Care

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

B&B Body en Beauty Care in Zwolle? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B&B Body en Beauty Care? Op Salons.nl lees je alles over B&B Body en Beauty Care uit Zwolle.

Adresgegevens:
B&B Body en Beauty Care
Spoelstraat 35
8011RW Zwolle

Vennootschap onder firma (Vof.) B&B Body en Beauty Care is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZWOLLE of elders in de provincie Overijssel? B&B Body en Beauty Care is opgericht in 20030310 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan B&B Body en Beauty Care bereiken op: 038-4214344. B&B Body en Beauty Care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 05072376. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B&B Body en Beauty Care in Zwolle.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image