Be-U Huidverzorgingsstudio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Be-U Huidverzorgingsstudio in Hoofddorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Be-U Huidverzorgingsstudio? Op Salons.nl lees je alles over Be-U Huidverzorgingsstudio uit Hoofddorp.

Adresgegevens:
Be-U Huidverzorgingsstudio
Van den Berghlaan 461
2132AN Hoofddorp

Eenmanszaak Be-U Huidverzorgingsstudio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Be-U Huidverzorgingsstudio is opgericht in 19851024 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Be-U Huidverzorgingsstudio bereiken op: 023-5553591. Be-U Huidverzorgingsstudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34060027. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Be-U Huidverzorgingsstudio in Hoofddorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image