Bea huis aan huis kapster

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Bea huis aan huis kapster in Vaassen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bea huis aan huis kapster? Op Salons.nl lees je alles over Bea huis aan huis kapster uit Vaassen.

Adresgegevens:
Bea huis aan huis kapster
Woestijnweg 78
8172CS Vaassen

Eenmanszaak Bea huis aan huis kapster is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente EPE of elders in de provincie Gelderland? Bea huis aan huis kapster is opgericht in 20060704 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bea huis aan huis kapster bereiken op: 06-50571194. Bea huis aan huis kapster in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08148782. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bea huis aan huis kapster in Vaassen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image