Beatrix Hair & Nails Mobiel

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Beatrix Hair & Nails Mobiel in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beatrix Hair & Nails Mobiel? Op Salons.nl lees je alles over Beatrix Hair & Nails Mobiel uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Beatrix Hair & Nails Mobiel
Dautzenbergstraat 122
2523KH ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Beatrix Hair & Nails Mobiel is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Beatrix Hair & Nails Mobiel is opgericht in 20180613 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beatrix Hair & Nails Mobiel bereiken op: 06-49881553. Beatrix Hair & Nails Mobiel in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71876162. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beatrix Hair & Nails Mobiel in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image