Beau Visage de Michelle

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Beau Visage de Michelle in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beau Visage de Michelle? Op Salons.nl lees je alles over Beau Visage de Michelle uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Beau Visage de Michelle
Wieringsestraat 72
2583VB ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Beau Visage de Michelle is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Beau Visage de Michelle is opgericht in 20081014 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beau Visage de Michelle bereiken op: 06-42092792. Beau Visage de Michelle in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27327902. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beau Visage de Michelle in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image