Beauté Amsterdam

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauté Amsterdam in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauté Amsterdam? Op Salons.nl lees je alles over Beauté Amsterdam uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Beauté Amsterdam
Boomgaardlaan 71
1036KJ Amsterdam

Vennootschap onder firma (Vof.) Beauté Amsterdam is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Beauté Amsterdam is opgericht in 20170407 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beauté Amsterdam bereiken op: 06-15007696. Beauté Amsterdam in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 68514727. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauté Amsterdam in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image