Beauté Vital Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauté Vital Schoonheidssalon in Tilburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauté Vital Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Beauté Vital Schoonheidssalon uit Tilburg.

Adresgegevens:
Beauté Vital Schoonheidssalon
Giekerkstraat 49
5043MX Tilburg

Eenmanszaak Beauté Vital Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TILBURG of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauté Vital Schoonheidssalon is opgericht in 20100222 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauté Vital Schoonheidssalon bereiken op: 06-47163998. Beauté Vital Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17278987. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauté Vital Schoonheidssalon in Tilburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image