Beautie Schoonheidssalon & Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautie Schoonheidssalon & Pedicure in Schijndel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautie Schoonheidssalon & Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Beautie Schoonheidssalon & Pedicure uit Schijndel.

Adresgegevens:
Beautie Schoonheidssalon & Pedicure
Chopinstraat 12
5481LR Schijndel

Eenmanszaak Beautie Schoonheidssalon & Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEIERIJSTAD of elders in de provincie Noord-Brabant? Beautie Schoonheidssalon & Pedicure is opgericht in 20090922 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautie Schoonheidssalon & Pedicure bereiken op: 06-23556953. Beautie Schoonheidssalon & Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17262652. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautie Schoonheidssalon & Pedicure in Schijndel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image