BeautiQ Patricia

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

BeautiQ Patricia in Berkel en Rodenrijs? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over BeautiQ Patricia? Op Salons.nl lees je alles over BeautiQ Patricia uit Berkel en Rodenrijs.

Adresgegevens:
BeautiQ Patricia
Theo Thijssensingel 15
2652HM Berkel en Rodenrijs

Eenmanszaak BeautiQ Patricia is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LANSINGERLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? BeautiQ Patricia is opgericht in 20171101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan BeautiQ Patricia bereiken op: 06-48938259. BeautiQ Patricia in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69946612. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met BeautiQ Patricia in Berkel en Rodenrijs.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image