Beautique Claudia

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautique Claudia in Hoek van Holland? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautique Claudia? Op Salons.nl lees je alles over Beautique Claudia uit Hoek van Holland.

Adresgegevens:
Beautique Claudia
Dolphijnstraat 10
3151RD Hoek van Holland

Eenmanszaak Beautique Claudia is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beautique Claudia is opgericht in 19890912 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautique Claudia bereiken op: 0174-382590. Beautique Claudia in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24177614. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautique Claudia in Hoek van Holland.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image