Beauty and Beads

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty and Beads in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty and Beads? Op Salons.nl lees je alles over Beauty and Beads uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Beauty and Beads
Van Zaeckstraat 45
2596TR ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Beauty and Beads is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty and Beads is opgericht in 20100101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty and Beads bereiken op: 06-50877766. Beauty and Beads in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27364706. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty and Beads in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image