Beauty at Mieke’s

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty at Mieke’s in Sint Joost? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty at Mieke’s? Op Salons.nl lees je alles over Beauty at Mieke’s uit Sint Joost.

Adresgegevens:
Beauty at Mieke’s
Caulitenstraat 25
6112AK Sint Joost

Eenmanszaak Beauty at Mieke’s is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ECHT-SUSTEREN of elders in de provincie Limburg? Beauty at Mieke’s is opgericht in 20130107 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty at Mieke’s bereiken op: 0475-486894. Beauty at Mieke’s in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 57569029. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty at Mieke’s in Sint Joost.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image