Beauty & Balance

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Balance in Naaldwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Balance? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Balance uit Naaldwijk.

Adresgegevens:
Beauty & Balance
Verhagenplein 3K 9 A
2671HS Naaldwijk

Eenmanszaak Beauty & Balance is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty & Balance is opgericht in 19960911 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Balance bereiken op: 06-46316632. Beauty & Balance in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27240525. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Balance in Naaldwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image