Beauty Bar Harlingen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Bar Harlingen in Harlingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Bar Harlingen? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Bar Harlingen uit Harlingen.

Adresgegevens:
Beauty Bar Harlingen
Jhr A F d S Lohmanstr 9
8862AC Harlingen

Eenmanszaak Beauty Bar Harlingen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HARLINGEN of elders in de provincie Friesland? Beauty Bar Harlingen is opgericht in 20170601 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Bar Harlingen bereiken op: 06-23522408. Beauty Bar Harlingen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 68835264. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Bar Harlingen in Harlingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image