Beauty Bar Marina

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Bar Marina in Emmen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Bar Marina? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Bar Marina uit Emmen.

Adresgegevens:
Beauty Bar Marina
R. Bouwmanstraat 3
7815CV Emmen

Eenmanszaak Beauty Bar Marina is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EMMEN of elders in de provincie Drenthe? Beauty Bar Marina is opgericht in 20170306 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Bar Marina bereiken op: 06-12675853. Beauty Bar Marina in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 68225954. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Bar Marina in Emmen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image