Beauty & Browz

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Browz in Hoogvliet Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Browz? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Browz uit Hoogvliet Rotterdam.

Adresgegevens:
Beauty & Browz
Ridderspoor 21
3191PD Hoogvliet Rotterdam

Eenmanszaak Beauty & Browz is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty & Browz is opgericht in 20170801 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Browz bereiken op: 06-21998527. Beauty & Browz in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69317011. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Browz in Hoogvliet Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image