Beauty Center B&M

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Center B&M in Huizen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Center B&M? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Center B&M uit Huizen.

Adresgegevens:
Beauty Center B&M
Raadhuisstraat 2
1271RN Huizen

Vennootschap onder firma (Vof.) Beauty Center B&M is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HUIZEN of elders in de provincie Noord-Holland? Beauty Center B&M is opgericht in 20070627 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beauty Center B&M bereiken op: 035-5316447. Beauty Center B&M in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32124677. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Center B&M in Huizen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image