Beauty Center de Terp

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Center de Terp in Hoogeveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Center de Terp? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Center de Terp uit Hoogeveen.

Adresgegevens:
Beauty Center de Terp
Schutstraat 49
7907CA Hoogeveen

Eenmanszaak Beauty Center de Terp is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOOGEVEEN of elders in de provincie Drenthe? Beauty Center de Terp is opgericht in 20070625 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beauty Center de Terp bereiken op: 0528-274534. Beauty Center de Terp in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04087026. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Center de Terp in Hoogeveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image