Beauty Center Heidi

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Center Heidi in Purmerend? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Center Heidi? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Center Heidi uit Purmerend.

Adresgegevens:
Beauty Center Heidi
De Oeverlanden 115
1441RD Purmerend

Eenmanszaak Beauty Center Heidi is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PURMEREND of elders in de provincie Noord-Holland? Beauty Center Heidi is opgericht in 19850201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Center Heidi bereiken op: 0299-423420. Beauty Center Heidi in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 36013370. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Center Heidi in Purmerend.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image