Beauty Center Jolanda Lameijer

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Center Jolanda Lameijer in Peize? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Center Jolanda Lameijer? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Center Jolanda Lameijer uit Peize.

Adresgegevens:
Beauty Center Jolanda Lameijer
Sterremuurlaan 12
9321LC Peize

Eenmanszaak Beauty Center Jolanda Lameijer is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDENVELD of elders in de provincie Drenthe? Beauty Center Jolanda Lameijer is opgericht in 19891201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Center Jolanda Lameijer bereiken op: 050-5032820. Beauty Center Jolanda Lameijer in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04038946. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Center Jolanda Lameijer in Peize.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image