Beauty Centre Drachten

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Centre Drachten in Drachten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Centre Drachten? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Centre Drachten uit Drachten.

Adresgegevens:
Beauty Centre Drachten
Torenstraat 6A
9203BE Drachten

Eenmanszaak Beauty Centre Drachten is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SMALLINGERLAND of elders in de provincie Friesland? Beauty Centre Drachten is opgericht in 19930426 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Centre Drachten bereiken op: 0512-518108. Beauty Centre Drachten in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01066028. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Centre Drachten in Drachten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image