Beauty Centre Jolanda

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Centre Jolanda in ‘s-Hertogenbosch? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Centre Jolanda? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Centre Jolanda uit ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Beauty Centre Jolanda
Speldenmakerstraat 8
5232BG ‘s-Hertogenbosch

Eenmanszaak Beauty Centre Jolanda is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty Centre Jolanda is opgericht in 19851021 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beauty Centre Jolanda bereiken op: 073-6426419. Beauty Centre Jolanda in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 16050444. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Centre Jolanda in ‘s-Hertogenbosch.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image