Beauty Corner Ria

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Corner Ria in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Corner Ria? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Corner Ria uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Beauty Corner Ria
Driedijk 32
3079PA Rotterdam

Eenmanszaak Beauty Corner Ria is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty Corner Ria is opgericht in 19970117 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Corner Ria bereiken op: 010-4790857. Beauty Corner Ria in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24271837. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Corner Ria in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image