Beauty- en Wellnesscentrum Facies

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty- en Wellnesscentrum Facies in Woerden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty- en Wellnesscentrum Facies? Op Salons.nl lees je alles over Beauty- en Wellnesscentrum Facies uit Woerden.

Adresgegevens:
Beauty- en Wellnesscentrum Facies
Boerendijk 10
3442AH Woerden

Eenmanszaak Beauty- en Wellnesscentrum Facies is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WOERDEN of elders in de provincie Utrecht? Beauty- en Wellnesscentrum Facies is opgericht in 20060807 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty- en Wellnesscentrum Facies bereiken op: 0348-422955. Beauty- en Wellnesscentrum Facies in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30217224. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty- en Wellnesscentrum Facies in Woerden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image