Beauty & Feet Hoorn

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Feet Hoorn in Hoorn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Feet Hoorn? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Feet Hoorn uit Hoorn.

Adresgegevens:
Beauty & Feet Hoorn
Breitnerhof 8
1628XL Hoorn

Eenmanszaak Beauty & Feet Hoorn is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOORN of elders in de provincie Noord-Holland? Beauty & Feet Hoorn is opgericht in 20141201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Feet Hoorn bereiken op: 06-10449054. Beauty & Feet Hoorn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 61944904. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Feet Hoorn in Hoorn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image