Beauty & Feet Houten

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Feet Houten in Houten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Feet Houten? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Feet Houten uit Houten.

Adresgegevens:
Beauty & Feet Houten
Sijsjeshaag 10
3993AG Houten

Eenmanszaak Beauty & Feet Houten is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOUTEN of elders in de provincie Utrecht? Beauty & Feet Houten is opgericht in 20120427 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Feet Houten bereiken op: 06-42730150. Beauty & Feet Houten in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 55150357. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Feet Houten in Houten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image