Beauty & Feet Ilona

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Feet Ilona in Oss? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Feet Ilona? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Feet Ilona uit Oss.

Adresgegevens:
Beauty & Feet Ilona
Iman van de Boschstraat 21
5348TE Oss

Eenmanszaak Beauty & Feet Ilona is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OSS of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty & Feet Ilona is opgericht in 20090827 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Feet Ilona bereiken op: 06-11248075. Beauty & Feet Ilona in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17260835. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Feet Ilona in Oss.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image