Beauty Feet Irene

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Feet Irene in Weesp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Feet Irene? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Feet Irene uit Weesp.

Adresgegevens:
Beauty Feet Irene
Blomstraat 7B
1382AJ Weesp

Eenmanszaak Beauty Feet Irene is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Beauty Feet Irene is opgericht in 20070103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Feet Irene bereiken op: 06-21891563. Beauty Feet Irene in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32120491. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Feet Irene in Weesp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image