Beauty & Feet Jolie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Feet Jolie in Leiden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Feet Jolie? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Feet Jolie uit Leiden.

Adresgegevens:
Beauty & Feet Jolie
Guurtje Riemenshof 24
2331SH Leiden

Eenmanszaak Beauty & Feet Jolie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty & Feet Jolie is opgericht in 20150511 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Feet Jolie bereiken op: 071-5322661. Beauty & Feet Jolie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63324660. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Feet Jolie in Leiden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image