Beauty-Fit Schipluiden

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Beauty-Fit Schipluiden in Schipluiden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty-Fit Schipluiden? Op Salons.nl lees je alles over Beauty-Fit Schipluiden uit Schipluiden.

Adresgegevens:
Beauty-Fit Schipluiden
Dr. F.H. Reijnderslaan 3
2636CA Schipluiden

Eenmanszaak Beauty-Fit Schipluiden is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente MIDDEN-DELFLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty-Fit Schipluiden is opgericht in 19971027 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty-Fit Schipluiden bereiken op: 015-3805334. Beauty-Fit Schipluiden in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27242474. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty-Fit Schipluiden in Schipluiden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image