Beauty & Flaire

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Flaire in Burgh-Haamstede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Flaire? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Flaire uit Burgh-Haamstede.

Adresgegevens:
Beauty & Flaire
Ring 7
4328AE Burgh-Haamstede

Eenmanszaak Beauty & Flaire is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SCHOUWEN-DUIVELAND of elders in de provincie Zeeland? Beauty & Flaire is opgericht in 20150916 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Flaire bereiken op: 06-52427918. Beauty & Flaire in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64129551. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Flaire in Burgh-Haamstede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image