Beauty Flash Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Flash Schoonheidssalon in Hoogvliet Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Flash Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Flash Schoonheidssalon uit Hoogvliet Rotterdam.

Adresgegevens:
Beauty Flash Schoonheidssalon
Middenbaan-Zuid 404
3191AH Hoogvliet Rotterdam

Eenmanszaak Beauty Flash Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty Flash Schoonheidssalon is opgericht in 20010205 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Flash Schoonheidssalon bereiken op: 010-2161637. Beauty Flash Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24316698. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Flash Schoonheidssalon in Hoogvliet Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image