Beauty & Hair Caroline

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Beauty & Hair Caroline in Twijzelerheide? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Hair Caroline? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Hair Caroline uit Twijzelerheide.

Adresgegevens:
Beauty & Hair Caroline
Doarpsstrjitte 14
9287LX Twijzelerheide

Eenmanszaak Beauty & Hair Caroline is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ACHTKARSPELEN of elders in de provincie Friesland? Beauty & Hair Caroline is opgericht in 20080101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Hair Caroline bereiken op: 06-30075039. Beauty & Hair Caroline in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01141245. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Hair Caroline in Twijzelerheide.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image