Beauty & Happinez

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Happinez in Mijdrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Happinez? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Happinez uit Mijdrecht.

Adresgegevens:
Beauty & Happinez
Midrethstraat 73
3641CC Mijdrecht

Eenmanszaak Beauty & Happinez is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DE RONDE VENEN of elders in de provincie Utrecht? Beauty & Happinez is opgericht in 20090206 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Happinez bereiken op: 06-51045289. Beauty & Happinez in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30253936. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Happinez in Mijdrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image