Beauty Huys Christine

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Huys Christine in Voorhout? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Huys Christine? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Huys Christine uit Voorhout.

Adresgegevens:
Beauty Huys Christine
Peperstraat 14
2215VH Voorhout

Eenmanszaak Beauty Huys Christine is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TEYLINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty Huys Christine is opgericht in 19910925 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beauty Huys Christine bereiken op: 0252-867833. Beauty Huys Christine in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28055434. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Huys Christine in Voorhout.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image