Beauty in Balance Kitty Opdam-Hölsgens

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty in Balance Kitty Opdam-Hölsgens in Heerlen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty in Balance Kitty Opdam-Hölsgens? Op Salons.nl lees je alles over Beauty in Balance Kitty Opdam-Hölsgens uit Heerlen.

Adresgegevens:
Beauty in Balance Kitty Opdam-Hölsgens
Schandelerstraat 49
6412XM Heerlen

Eenmanszaak Beauty in Balance Kitty Opdam-Hölsgens is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HEERLEN of elders in de provincie Limburg? Beauty in Balance Kitty Opdam-Hölsgens is opgericht in 20070213 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty in Balance Kitty Opdam-Hölsgens bereiken op: 045-7508613. Beauty in Balance Kitty Opdam-Hölsgens in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14093400. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty in Balance Kitty Opdam-Hölsgens in Heerlen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image