Beauty Instituut Irma

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Instituut Irma in Helmond? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Instituut Irma? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Instituut Irma uit Helmond.

Adresgegevens:
Beauty Instituut Irma
Ten Hoesschot 9
5706MP Helmond

Eenmanszaak Beauty Instituut Irma is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HELMOND of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty Instituut Irma is opgericht in 19960304 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beauty Instituut Irma bereiken op: 0492-551723. Beauty Instituut Irma in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17092363. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Instituut Irma in Helmond.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image