Beauty Instituut New Look

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Instituut New Look in Heerlen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Instituut New Look? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Instituut New Look uit Heerlen.

Adresgegevens:
Beauty Instituut New Look
Ganzeweide 66
6413GH Heerlen

Eenmanszaak Beauty Instituut New Look is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HEERLEN of elders in de provincie Limburg? Beauty Instituut New Look is opgericht in 19980123 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beauty Instituut New Look bereiken op: 045-5630195. Beauty Instituut New Look in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14057152. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Instituut New Look in Heerlen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image