Beauty- & Massagesalon Minie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty- & Massagesalon Minie in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty- & Massagesalon Minie? Op Salons.nl lees je alles over Beauty- & Massagesalon Minie uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Beauty- & Massagesalon Minie
Eendrachtsweg 28D
3012LB Rotterdam

Vennootschap onder firma (Vof.) Beauty- & Massagesalon Minie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty- & Massagesalon Minie is opgericht in 20120915 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beauty- & Massagesalon Minie bereiken op: 06-45320483. Beauty- & Massagesalon Minie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64089568. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty- & Massagesalon Minie in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image