Beauty & Nails by Melissa

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Nails by Melissa in Klazienaveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Nails by Melissa? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Nails by Melissa uit Klazienaveen.

Adresgegevens:
Beauty & Nails by Melissa
Gaffel 21
7891ML Klazienaveen

Eenmanszaak Beauty & Nails by Melissa is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EMMEN of elders in de provincie Drenthe? Beauty & Nails by Melissa is opgericht in 20180529 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Nails by Melissa bereiken op: 06-40601682. Beauty & Nails by Melissa in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71750339. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Nails by Melissa in Klazienaveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image