Beauty Nailsalon Annalisa

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Nailsalon Annalisa in Bodegraven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Nailsalon Annalisa? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Nailsalon Annalisa uit Bodegraven.

Adresgegevens:
Beauty Nailsalon Annalisa
Vijverlaan 56
2411AM Bodegraven

Eenmanszaak Beauty Nailsalon Annalisa is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BODEGRAVEN-REEUWIJK of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty Nailsalon Annalisa is opgericht in 20011116 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Nailsalon Annalisa bereiken op: 0172-617644. Beauty Nailsalon Annalisa in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28092230. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Nailsalon Annalisa in Bodegraven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image