Beauty op de Boerlanderij

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty op de Boerlanderij in Echten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty op de Boerlanderij? Op Salons.nl lees je alles over Beauty op de Boerlanderij uit Echten.

Adresgegevens:
Beauty op de Boerlanderij
Kanaalweg 5
7932PV Echten

Eenmanszaak Beauty op de Boerlanderij is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DE WOLDEN of elders in de provincie Drenthe? Beauty op de Boerlanderij is opgericht in 20050811 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty op de Boerlanderij bereiken op: 0528-250826. Beauty op de Boerlanderij in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04078537. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty op de Boerlanderij in Echten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image