Beauty Place Wendy

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Place Wendy in Helmond? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Place Wendy? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Place Wendy uit Helmond.

Adresgegevens:
Beauty Place Wendy
Saxofoonstraat 6
5702KC Helmond

Eenmanszaak Beauty Place Wendy is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HELMOND of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty Place Wendy is opgericht in 19990325 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Place Wendy bereiken op: 0492-599406. Beauty Place Wendy in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17112667. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Place Wendy in Helmond.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image