Beauty Plaza salon voor huidverbetering

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Plaza salon voor huidverbetering in Kampen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Plaza salon voor huidverbetering? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Plaza salon voor huidverbetering uit Kampen.

Adresgegevens:
Beauty Plaza salon voor huidverbetering
Noordweg 13
8262BM Kampen

Eenmanszaak Beauty Plaza salon voor huidverbetering is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KAMPEN of elders in de provincie Overijssel? Beauty Plaza salon voor huidverbetering is opgericht in 20080623 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Plaza salon voor huidverbetering bereiken op: 038-3321518. Beauty Plaza salon voor huidverbetering in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08177575. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Plaza salon voor huidverbetering in Kampen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image