Beauty Point Helmond

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Point Helmond in Helmond? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Point Helmond? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Point Helmond uit Helmond.

Adresgegevens:
Beauty Point Helmond
Hoofdstraat 67A
5706AJ Helmond

Eenmanszaak Beauty Point Helmond is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HELMOND of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty Point Helmond is opgericht in 20070115 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Point Helmond bereiken op: 0492-521659. Beauty Point Helmond in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17201030. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Point Helmond in Helmond.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image