Beauty Praktijk Alma Boerland

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Praktijk Alma Boerland in Schiedam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Praktijk Alma Boerland? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Praktijk Alma Boerland uit Schiedam.

Adresgegevens:
Beauty Praktijk Alma Boerland
Lange Nieuwstraat 123A
3111AG Schiedam

Eenmanszaak Beauty Praktijk Alma Boerland is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SCHIEDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty Praktijk Alma Boerland is opgericht in 19800206 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beauty Praktijk Alma Boerland bereiken op: 010-4735559. Beauty Praktijk Alma Boerland in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24225626. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Praktijk Alma Boerland in Schiedam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image