Beauty Salon Angela Groenewegen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon Angela Groenewegen in Leiden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon Angela Groenewegen? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon Angela Groenewegen uit Leiden.

Adresgegevens:
Beauty Salon Angela Groenewegen
Aletta Jacobslaan 68
2314GB Leiden

Eenmanszaak Beauty Salon Angela Groenewegen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty Salon Angela Groenewegen is opgericht in 19821208 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Beauty Salon Angela Groenewegen bereiken op: 071-5410681. Beauty Salon Angela Groenewegen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28038323. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon Angela Groenewegen in Leiden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image