Beauty Salon Bellezza

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon Bellezza in Sassenheim? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon Bellezza? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon Bellezza uit Sassenheim.

Adresgegevens:
Beauty Salon Bellezza
Knorrenburg 24
2171DK Sassenheim

Eenmanszaak Beauty Salon Bellezza is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TEYLINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty Salon Bellezza is opgericht in 20020227 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Salon Bellezza bereiken op: 0252-860598. Beauty Salon Bellezza in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28093348. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon Bellezza in Sassenheim.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image