Beauty Salon Blokker

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Salon Blokker in Heerlen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Salon Blokker? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Salon Blokker uit Heerlen.

Adresgegevens:
Beauty Salon Blokker
Da Costastraat 13
6416VP Heerlen

Eenmanszaak Beauty Salon Blokker is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HEERLEN of elders in de provincie Limburg? Beauty Salon Blokker is opgericht in 20040109 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Salon Blokker bereiken op: 045-5418295. Beauty Salon Blokker in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14079290. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Salon Blokker in Heerlen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image